Ми виж сега,ако си фен вземаш си алфата и си караш и опела.Тука много хора освен алфите си имат и втора и трета кола други марки според нуждите.Ако пък дилемата ти е алфа или опел вземай опела.Другия вариант е 156 GTA 3.2 V6 24V 250Hp и немаш грижи на светофарите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на читава 156
Collapse
X
-
Нито Алфата нито Опела особено с тези мощни мотори са за теб!!!
Преориентирай се към някоя малолитражка!
Като пораснеш по-мощен и скъп автомобил........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАми...Алфата спрямо БМВ-то, нищо не гори...а и двете са бързооборотни коли и италянката превъзхожда германеца в мощтност при еднакви кубици...така, че грешиш......Бертоне е италянец, ама когато е работил за Опел е бил пиян))
На опела може никога да не му се наложи да прави ходова част.
Астра Бертоне също е приятна за окото кола.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Така, ето дилемата:
Алфа 156 2,4 - тежък мотор(кофти за окачването, кофти за разхода, кофти за поведението, кофти за динамиката), 140-150коня 2 клапана на цилиндър - цъ
Опел Астра 2,2 - голям разход, семпъл външен вид, за вътре да не отварям дума .. - цъ
Между двете бих избрал 156 фейслифт 1,9 16V 140коняLast edited by code; d.m.y г., 09:34.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от thelegion Покажи съобщение...защото нямам много излишни пари.Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеНито Алфата нито Опела особено с тези мощни мотори са за теб!!!
Преориентирай се към някоя малолитражка!
Данъка на 2.4JTD особено ако е след 2001г. ще ти докара инфарктЗастраховка ГО също е по - скъпа!
Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе разбрах защо намеси БМВ и къде греша?
На опела може никога да не му се наложи да прави ходова част.
Астра Бертоне също е приятна за окото кола.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДругия вариант е 156 GTA 3.2 V6 24V 250Hp и немаш грижи на светофарите.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от thelegion Покажи съобщение, пък тогава пак ще е дилема 159 или астра НGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеМежду двете бих избрал 156 фейслифт 1,9 16V 140коня
1.9 115 може прилично да се подсили, а си остава по-икономичен от мултиджета.
Comment
-
Добър ден! Покарах алфата 2часа, малко градско и извънградско. Определено вози по - добре от бертонето и харчи по - малко, но ми се стори адски неманеврена. Правих обратен завой, изнесох се колкото може по - напред, но пак се наложи да върна назад, че не ми стигна мястото. Колкото до мощност, колега карал съм достатъчно време, за да реша да взема по - мощна. На момчето където карах алфата, данъка му+застраховка и вс излиза 570, което мисля,че мога да си го позволя. Бертонето съм го карал повечко и до 3хиляди оборота е мудна работа, но пък съм докарвал 10 на 100 в Пазарджик. Както казах, не робувам на марки, но не виждам защо да не сравнявам астра Н с 159, астрата е с двигател на фиат, но вътре алфата е доста по - хубава, външен вид алфата е по - хубава от 4ри вратата астра, но двувратата ми харесва повече. А да също с алфата където карах, дръпнах едно bmw
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИдеше реч за разхода и го вкарах като сравнение.....тоез, че алфата харчи по малко.....
Иначе като си купувам кола не чета и не търся мнения. Или ако прочета нещо не го взимам под внимание. Хареса ли ми и намеря ли добър екземпляр - купувам
Астра е от колите които бих си купил, например да се разкарвам с нея из квартала.Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:14.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от thelegion Покажи съобщениеДобър ден! Покарах алфата 2часа, малко градско и извънградско. Определено вози по - добре от бертонето и харчи по - малко, но ми се стори адски неманеврена. Правих обратен завой, изнесох се колкото може по - напред, но пак се наложи да върна назад, че не ми стигна мястото. Колкото до мощност, колега карал съм достатъчно време, за да реша да взема по - мощна. На момчето където карах алфата, данъка му+застраховка и вс излиза 570, което мисля,че мога да си го позволя. Бертонето съм го карал повечко и до 3хиляди оборота е мудна работа, но пък съм докарвал 10 на 100 в Пазарджик. Както казах, не робувам на марки, но не виждам защо да не сравнявам астра Н с 159, астрата е с двигател на фиат, но вътре алфата е доста по - хубава, външен вид алфата е по - хубава от 4ри вратата астра, но двувратата ми харесва повече. А да също с алфата където карах, дръпнах едно bmw
Би трябвало вече да си разбрал, че ако търсиш маневрена кола, 156-цата е далеч от това понятие...усещането е за спортно каране с малък ход на волана. Като цяло в града е леко неприятно особено в тесни улици но се свиква и не е болка за умиране. Виж извън градско си е кеф голям.Last edited by tonov; d.m.y г., 19:53.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от thelegion Покажи съобщениеДобър ден! Покарах алфата 2часа, малко градско и извънградско. Определено вози по - добре от бертонето и харчи по - малко, но ми се стори адски неманеврена. Правих обратен завой, изнесох се колкото може по - напред, но пак се наложи да върна назад, че не ми стигна мястото. Колкото до мощност, колега карал съм достатъчно време, за да реша да взема по - мощна. На момчето където карах алфата, данъка му+застраховка и вс излиза 570, което мисля,че мога да си го позволя. Бертонето съм го карал повечко и до 3хиляди оборота е мудна работа, но пък съм докарвал 10 на 100 в Пазарджик. Както казах, не робувам на марки, но не виждам защо да не сравнявам астра Н с 159, астрата е с двигател на фиат, но вътре алфата е доста по - хубава, външен вид алфата е по - хубава от 4ри вратата астра, но двувратата ми харесва повече. А да също с алфата където карах, дръпнах едно bmw
А това дали си карал достатъчно няма нужда да го коментираме!
Но да сравняваш Астра Н с 159-ка е просто смешно!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Колега, моя съвет е да вземеш по-читавата и по-поддържаната. Ако и двете ти харесват - по-голям шанс да намериш някоя хубава. Не е нужно да се ограничаваш, според мен колите са сходни, като пари за поддръжка.Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
Comment